Football Talk

Τρελή... κούρσα για τον παίκτη της σεζόν στη La Liga: Ποιος θα βγει νικητής;

Τρελή... κούρσα για τον παίκτη της σεζόν στη La Liga: Ποιος θα βγει νικητής;

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν έκανε πρεμιέρα στην Ισπανία. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, έτοιμες να ριχτούν στη μάχη για την κορυφή της La Liga. Ποια θα στεφθεί πρωταθλήτρια και ποιος παίκτης θα βγει ο καλύτερος της σεζόν;

Η νέα χρονιά ξεκινάει και τα βλέμματα είναι στραμμένα στα μεγαλύτερα αστέρια των γηπέδων. Λίγες μέρες απομένουν να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες μεταγραφές και όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

Ένα από το κορυφαία πρωταθλήματα είναι αναμφίβολα το ισπανικό. Πάει καιρός από τότε που ο Λιονέλ Μέσι μάγευε με τα κόλπα του στο χορτάρι και τα ισπανικά γήπεδα. Πλέον, η σκυτάλη περνά στα νέα ταλέντα, που εντυπωσιάζουν και τραβάνε την προσοχή πάνω τους. Σπουδαίες μεταγραφές και μη, στο Big 3 της La Liga, κοντράρονται για το ποιος θα είναι αυτός που θα ξεχωρίσει και θα αναδειχθεί ο κορυφαίος της σεζόν.

Το 2023-24 ήταν η πρώτη χρονιά για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ και εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Ο Άγγλος διεθνής κατάφερε να σηκώσει, όχι μόνο το τρόπαιο του πρωταθλητή, αλλά και του παίκτη της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη σεζόν (2022-23), που στέφθηκε πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα, τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν πήρε ο Γκριεζμάν.

Πόσο εύκολο ήταν την εποχή του Μέσι να βγει κάποιος άλλος κορυφαίος παίκτης της ποδοσφαιρικής χρονιάς; Αυτό μπορεί να το απαντήσει εύκολα ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έσπασε το σερί του Αργεντινού σούπερ σταρ, όταν αυτός αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και το ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Παρί

Όλα αυτά όμως, αποτελούν παρελθόν. Στην κούρσα για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν μπαίνουν φέτος μεγάλα ονόματα. Χούλιαν Άλβαρες, Κιλιάν Εμπαπέ, Λαμίν Γιαμάλ είναι μόνο μερικά από αυτά. Και φυσικά, δεν παραλείπουμε τους προηγούμενους νικητές, Μπέλιγχαμ και Γκριεζμάν.

 


www.bnsports

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0