Football Talk

Ρουί Μότα: «Ο Αλμέιδα άρχισε να μου φωνάζει – Προκριθήκαμε με καρδιά»

Ρουί Μότα: «Ο Αλμέιδα άρχισε να μου φωνάζει – Προκριθήκαμε με καρδιά»

Ένταση και νεύρα υπήρξαν μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Νόα την Πέμπτη (15/08), αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να προκριθούν, με το ταξίδι τους στο Conference League και στην Ευρώπη να σταματά εδώ. Ο τεχνικός της Νόα, Ρουί Μότα, τα θεώρησε, φυσικά, δικαιολογημένα.

Εκτός Conference League η ΑΕΚ, παρόλο που επικράτησε της Νόα με 1-0 την Πέμπτη (15/08), αφού οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν ένα σημαντικό και δύσκολα ανατρέψιμο προβάδισμα (3-1) από την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

Ο Ρουί Μότα, τεχνικός της Νόα, αφού διέκοψε προσωρινά τις δηλώσεις του λόγω καυγά που ξέσπασε μεταξύ των δύο ομάδων, επέστρεψε και στάθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε στην OPAP Arena, μετά τη λήξη του ματς, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Ο Αλμέιδα άρχισε να μου φωνάζει. Είναι φυσιολογικό να έχουν νεύρα (εννοεί για την ΑΕΚ), είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει μεγάλο μπάτζετ και ήθελε να προκριθεί. Καταφέραμε με καρδιά να προκριθούμε. Έχουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Το καταλαβαίνω: είναι το πάθος του ποδοσφαίρου. Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο (η OPAP Arena). Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή επιτυχία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0