Football Talk

Πέρυσι έγινε, φέτος «πόσα να πιάσει» ο Ντραγκόσβκι; Του χρόνου, στις 15 Αυγούστου, να… πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός! (video)

Πέρυσι έγινε, φέτος «πόσα να πιάσει» ο Ντραγκόσβκι; Του χρόνου, στις 15 Αυγούστου, να… πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός! (video)
Πόσο διαρκεί μια ρώσικη ρουλέτα; Ο Παναθηναϊκός έζησε μια... τρελή επέτειο, καθώς η περσινή του πρόκριση στη Μασσαλία με 5-3 για το Champions League, έδωσε τη θέση της στον... κινηματογραφικό αποκλεισμό στο Άμστερνταμ μετά από 34 εκτελέσεις, στις οποίες συμμετείχαν (και σκόραραν) μέχρι και οι τερματοφύλακες! Η σημειολογία; Αμφότερα τα ματς τον Δεκαπενταύγουστο! 

Τόπος Μασσαλία, ομάδα Μαρσέιγ. Χρόνος 15 Αυγούστου 2023. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται  στη Γαλλία για τον επαναληπτικό αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και προκρίνεται θριαμβευτικά στη «ρώσικη ρουλέτα» με 5-3 μέσα στο «Βελοντρόμ», με τον αγώνα να έχει ολοκληρωθεί με 2-1 υπέρ των Γάλλων. Η νίκη στη Λεωφόρο με 1-0 (τότε μέτραγαν τα εκτός έδρας γκολ) έστειλε τον αγώνα στην ψυχοφθόρο διαδικασία. 

Τόπος Άμστερνταμ, ομάδα Άγιαξ. Χρόνος 15 Αυγούστου 2024. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ολλανδία για τον επαναληπτικό αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πραγματοποιεί την υπέρβασή του μέσα στην Ολλανδία, «παίζοντας στα ίσια» τον μεγάλο Άγιαξ στην Άμστερνταμ Αρένα και προηγούμενως 1-0 με το γκολ του Τετέ στο 90΄ που έστειλε το ματς στην παράταση. 


Η σημειολογία εμφανής και η εξέλιξη δραματική, σε βαθμό τέτοιο που στο τέλος μιλάς για θρίαμβο ή για πικρό αποκλεισμό, αναλόγως με την πλευρά της ιστορίας που τυγχάνει να βρίσκεσαι. Ζενίθ και ναδίρ, παράδεισος και κόλαση. Η μπάλα ήθελε να καθηλώσει και αποφάσισε να ζήσουμε τη διαδικασία στο ίδιο ματς… εις διπλούν!


Σε μία μαραθώνια και κινηματογραφική διαδικασία, οι ήρωες γίνονται μοιραίοι και τούμπαλιν στο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα, ο «κερβερος» Ντραγκόφσκι ήταν… δράκος, αλλά ο Άγιαξ στην πέμπτη του (!) ευκαιρία, μετά από χαμένο πέναλντι του Βιλένα, πήρε την μεγάλη και… ψυχοβγαλτική πρόκριση με την εκτέλεση του Γκάι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0