Football Talk

«Δεν είναι αποδεκτό»: H ΑΕΚ έμεινε εκτός, από ομάδα που έχει παίκτη με 25 γκολ ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της!

«Δεν είναι αποδεκτό»: H ΑΕΚ έμεινε εκτός, από ομάδα που έχει παίκτη με 25 γκολ ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της!

Πάλεψε η ΑΕΚ. Έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Είχε φάσεις. Θα μπορούσε να στείλει τουλάχιστον το ματς στην παράταση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι εκτός Ευρώπης. Και πολύ δε περισσότερο, ευθύνεται η Νόα, της οποίας ο κορυφαίος σκόρερ ιστορικά μετρά… 25 γκολ. Αντιλαμβάνεστε τις διαφορές και το μέγεθος της… αποτυχίας!

Μία τεράστια πρόκριση για τη Νόα. Μία πρόκριση που θα «μνημονεύουν» σε ολόκληρη την ιστορία τους.

Μία ομάδα από την Αρμενία απέκλεισε ένα ελληνικό club από τη συνέχεια μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν συμβαίνει συχνά. Είναι ένα «σοκ». Και προφανώς, δεν κρίνεται αποδεκτό, αλλά αποτελεί και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Πάλεψε, πίεσε, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε, κατέγραψε ευκαιρίες. Ήταν… σχεδόν ανίκητος ο Τσαντσάρεβιτς. Και όταν νικήθηκε, ο χρόνος δεν έφτανε.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον Αύγουστο και για την επόμενη, επικείμενη σεζόν, μένει αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Προφανώς και είναι «μπάλα» και θα υπάρξουν τέτοιου είδους αποτελέσματα. Αλλά συζητάμε για δύο ομάδες με τεράστια διαφορά. Σε εμπειρίες, σε τίτλους, σε οικονομικά δεδομένα, σε ιστορία. Και μεγαλύτερη απόδειξη από το εξής γεγονός, ΔΕΝ υφίσταται.

Από ποιο; Από το ότι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νόα, μετρά μόλις 25 γκολ! Είναι ομάδα επτά ετών. Συζητάμε για τον Μακσίμ Μαγίροβιτς, που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας, με… 25 γκολ. Αλλά πλέον, στην κορυφή των επιτευγμάτων της Νόα, είναι και… θα είναι για καιρό, μία πρόκριση στην Ελλάδα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0