Football Talk

«Ήρθε για να μείνει», αλλά… έφυγε πάλι! Στην Σάρλοτ και το MLS έως τον Δεκέμβρη ο... avenger Πεπ Μπιελ!

«Ήρθε για να μείνει», αλλά… έφυγε πάλι! Στην Σάρλοτ και το MLS έως τον Δεκέμβρη ο... avenger Πεπ Μπιελ!
Ο Πεπ Μπιελ θα βιώσει μία ακόμη... αναβολή στο όνειρο καθιέρωσης στον Ολυμπιακό, αφού μεταγράφεται ως δανεικός στη Σάρλοτ έως το τέλος του χρόνου, με τους διαχειριστές των social media της αμερικανικής ομάδας να δημοσιοποιούν με ευφάνταστο τρόπο την επικείμενη άφιξη του Ισπανού. 

Ο Πεπ Μπιελ επέστρεψε αρχές καλοκαιριού στον Ολυμπιακό από την Άουγκσπουργκ με τη μεγάλη προσωπική του προσδοκία να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της νέας συμβολικής περιόδου, λόγω της συμπλήρωσης των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φέτος έχει εξ αρχής το γενικό πρόσταγμα, έκρινε πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες του επιλογές.

Ο Ισπανός χαφ, λοιπόν, θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο MLS, προσφέροντας της υπηρεσίες του στη Σάρλοτ, έως και την παραμονή της φετινής Πρωτοχρονιάς.

Οι άνθρωποι της αμερικανικής ομάδας φαίνεται πως… παραχάρηκαν με την προσθήκη του 27χρονου επιτελικού μέσου και την ανακοίνωσαν με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο στα social media, «τρολάροντας» τη Σαραγόσα, στη οποία έχει αγωνιστεί προ πενταετίας ο Ισπανός και τον διεκδικούσε (με τον ίδιο τον παίκτη να την απορρίπτει, λόγω Ολυμπιακού). 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0