Football Talk

«Ενδιαφέρον για Σακίρι από Παναθηναϊκό – ΑΕΚ!»

«Ενδιαφέρον για Σακίρι από Παναθηναϊκό  – ΑΕΚ!»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γερμανού δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Σερντάν Σακίρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σικάγο Φάιρ

Ένα «βαρύ» όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται πως έχουν πρόθεση να προσεγγίσουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Ο Ελβετός άσος Σερντάν Σακίρι έμεινε ελεύθερος από τη Σικάγο Φάιρ του MLS  αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γερμανός Φλόριαν Πλέτενμπεργκ χαρακτηριστικά δηλώνει στο Sky Spots πως στους μνηστήρες συγκαταλέγονται τόσο το «τριφύλλι», όσο και η «Ένωση», χωρίς καμία επίσημη κρούση για την ώρα. Το ενδιαφέρον είναι απλώς φιλολογικό. 

Ο 32χρονος Ελβετός, μόνιμο στέλεχος της εθνικής Ελβετίας και γνωστός ευρέως στα ευρωπαϊκά γήπεδα ήδη εδώ και μία δεκαετία είναι ομολογουμένως μια άκρως ξεχωριστή περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα δύσκολη, ακριβώς λόγω του βιογραφικού του, αφού έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Λίβερπουλ, Ίντερ και Μπάγερν, έχοντας κατακτήσει με τους «reds» το Champion League το 2019 εναντίον της Τότεναμ (2-0).

www.bnsprts.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0