Football Talk

Σεζόν 1, επεισόδιο 1ο: Η «χρυσή» εποχή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ξεκίνησε!

Σεζόν 1, επεισόδιο 1ο: Η «χρυσή» εποχή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ξεκίνησε!

 Ένας αγώνας, ένα γκολ, ένα τρόπαιο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ βλέπει το όνειρό του να παίρνει «σάρκα και οστά», ενώ το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης διαγράφεται λαμπρό μπροστά του. Τι πρέπει να κάνει όμως ώστε από… ένας Γάλλος σούπερ σταρ να γίνει ένας «θρύλος» της αγαπημένης του ομάδας;

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν ανήκει και επίσημα πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην πρεμιέρα του με τη φανέλα των «μερένχες», όχι μόνο έβαλε το πρώτο του γκολ, αλλά σήκωσε και το πρώτο από τα πολλά τρόπαια που σίγουρα θα κατακτήσει με την ισπανική ομάδα.

Ο Εμπαπέ ζει το όνειρό του εδώ και πολύ καιρό, από τη μέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029. Το βράδυ όμως της 14ης Αυγούστου, πήρε μία μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ζήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο Γάλλος διεθνής κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με τον ισπανικό σύλλογο στο Super Cup με αντίπαλο την Αταλάντα (2-0) και στο τέλος της αναμέτρησης, έχοντας πετύχει το δεύτερο γκολ, σήκωσε το τρόπαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

Μπορείτε λοιπόν να μπείτε στη διαδικασία να θυμηθείτε τους παίκτες με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ο Μαρσέλο, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του συλλόγου, στα 15 χρόνια της θητείας του (2007-2022), σήκωσε 25 τρόπαια.

Ο Νάτσο, που ξεκίνησε στη Ρεάλ μαζί με τον Βραζιλιάνο, αλλά έμεινε 17 χρόνια, κατάφερε να συγκεντρώσει 26 τίτλους, ίδιο αριθμό με τον Καρβαχάλ που συνεχίζει ακόμα την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ανάμεσα στους παίκτες με τους περισσότερους τίτλους με τη Ρεάλ δε μπορούσε να λείπει ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός σε 14 χρόνια (2009-2023) συγκέντρωσε 25 τρόπαια. Ένας όμως είναι αυτός που τους ξεπερνά όλους.

Φυσικά, μιλάμε για τον Λούκα Μόντριτς! Από το 2012 μέχρι και το 2024, ο Κροάτης μετράει 27 κατακτήσεις, σε μόλις 12 χρόνια! Και το κοντέρ συνεχίζει, αφού θα αγωνίζεται για ακόμα μία σεζόν με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Εμπαπέ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να τους φτάσει και να γράψει το δικό του όνομα με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα προσόντα τα έχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει να χαρίζει στους φιλάθλους βραδιές σαν το Super Cup. Πού καταλήγουμε; Για να κατακτήσεις πολλούς τίτλους πρέπει να συμπληρώσεις πάνω από δεκαετία στη «Βασίλισσα».

Μήπως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κλείσει την καριέρα του στους Μαδριλένους;





Όλγα Μανιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0