Football Talk

«Μόνο ένας του έμεινε»: Ο Aντσελότι, έφτασε τον Μουνιόθ και ετοιμάζεται για μία «μυθική» πρωτιά! (video)

«Μόνο ένας του έμεινε»: Ο Aντσελότι, έφτασε τον Μουνιόθ και ετοιμάζεται για μία «μυθική» πρωτιά! (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κατακτήσει το UEFA Super Cup, ένα τρόπαιο, που μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία στην έκβαση της χρονιάς. Ωστόσο, έκανε τον Κάρλος Αντσελότι Νο.1 σε τίτλους, ως προπονητή της «βασίλισσας»!

Το ντεμπούτο του Κιλιάν Εμπαπέ, γράφτηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτάει το UEFA Super Cup, απέναντι στην Αταλάντα (2-0, 14/08). Μπορεί ο Γάλλος να ήταν το πρόσωπο της ημέρας, μιας και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ωστόσο, η βραδιά άνηκε στον Κάρλος Αντσελότι.

Και γιατί συνέβη αυτό; Ο Ιταλός έγινε ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στον πάγκο της Ρεάλ, συγκεκριμένα 14 και όλα αυτά, μόλις σε πέντε χρόνια. Φυσικά, στην πρώτη θέση δεν βρίσκεται μόνος του, μιας και ο Μιγκέλ Μουνιόθ έχει ισάριθμους, αλλά αν συνεχίσει την ίδια ξέφρενη πορεία του με τη «βασίλισσα», είναι δεδομένο πως θα κατακτήσει ακόμα έναν, για να τον προσπεράσει!

Την τριάδα ολοκληρώνει, ένας «θρύλος» των Μαδριλένων, τόσο ως παίκτης, όσο ως προπονητής. Ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που κατάφερε να σηκώσει 11 τίτλους ως τεχνικός της ομάδας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0