Football Talk

Τα έχει πάρει όλα και θέλει και τη… La Liga; Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού!

Τα έχει πάρει όλα και θέλει και τη… La Liga; Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού!

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Ενγκολό Καντέ και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να τον αποκτήσει.

Μετά τη μεταγραφική επιτυχία της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Χούλιαν Άλβαρεζ να ντύνεται στα χρώματα των «ροχιμπλάνκος», οι Μαδριλένοι θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους με ένα ακόμα μεγάλο όνομα του ποδοσφαίρου.

Το όνομα του Ενγκολό Καντέ φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

Ο Γάλλος διεθνής την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ-Ιτιχάντ, μετά από ελεύθερη μεταγραφή από την Τσέλσι. Σε 44 συμμετοχές, σκόραρε 4 γκολ και έδωσε 6 ασίστ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με γεμάτη τροπαιοθήκη. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει ένα Champions League (2021), ένα Europa League (2019), ένα πρωτάθλημα Αγγλίας (2017) και ένα κύπελλο FA (2018) με την ομάδα του Λονδίνου, ενώ το 2016 ανέβηκε στην κορυφή της Premier League με τη Λέστερ. Φυσικά, δεν ξεχνάμε και την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου με την εθνική Γαλλίας το 2018.

Έχοντας ένα τόσο σπουδαίο πέρασμα από την Αγγλία, μήπως πλησιάζει η στιγμή που θα απολαύσουμε τον Καντέ και στη La Liga;




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0