Football Talk

Πόσα χρήματα παίρνει ο ΟΦΗ από την… πώληση του Μανδά; «Βγάζει» 1/3 του μπάτζετ του για όλη τη σεζόν!

Πόσα χρήματα παίρνει ο ΟΦΗ από την… πώληση του Μανδά; «Βγάζει» 1/3 του μπάτζετ του για όλη τη σεζόν!

Ο Χρήστος Μανδάς ετοιμάζεται για το «άλμα» στην καριέρα του και ο ΟΦΗ πανηγυρίζει για μία ενδεχόμενη πώλησή του από τη Λάτσιο. Ο λόγος; Διότι είχε «προβλέψει» σωστά το μέλλον και αναμένει να… πληρωθεί μέσω της Γουλβς!

Είναι τρομερός ο τρόπος με τον οποίο ο  Χρήστος Μανδάς έχει καταφέρει να αυξήσει τις μετοχές του, μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα.

Ξεκίνησε από τον Ατρόμητο, έπαιξε στον ΟΦΗ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και η Λάτσιο τον πρόσεξε. Έδωσε 1,5 εκατομμύριο στους Κρητικούς, τον έκανε δικό της και πλέον, αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα Ελλήνων παικτών στο εξωτερικό!

Για την ιστορία, ο Χρήστος Μανδάς τη σεζόν 2023/24Μ αγωνίστηκε σε εννέα ματς Serie A και τρία κυπέλλου με τη Λάτσιο. Οι εμφανίσεις του ήταν καλές και σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα άρχισαν να κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη δημοσιεύματα με το όνομά του και μπόλικα εκατομμύρια να μπαίνουν στη συζήτηση.

Η Λάτσιο αξίωνε περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει το τρέχον καλοκαίρι και η Γουλβς αποφάσισε να μην το διαπραγματευτεί ιδιαίτερα. Το αντίθετο μάλιστα! Δείχνει εμπιστοσύνη Έλληνα γκολκίπερ, καταθέτοντας ακριβώς αυτό το ποσό!

Τι συμβαίνει τώρα και πόσο επηρεάζει τον ΟΦΗ, μία ενδεχόμενη, θετική απάντηση από πλευράς των «λατσιάλι» στους «λύκους»; Η σωστή απάντηση; Όχι απλά τον επηρεάζει, αλλά… επιζητά το «ναι»!

Διότι ο ΟΦΗ είχε «δει» μπροστά και είχε συμπεριλάβει στη συμφωνία του με τη Λάτσιο και ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό φτάνει στο 15%! Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο Μανδάς πουληθεί στη Γουλβς ή τέλος πάντων σε οποιαδήποτε ομάδα, έναντι 20 εκατομμυρίων, τότε ο ΟΦΗ θα βάλει τρία εξ’ αυτών στα ταμεία του.

Το μπάτζετ των Κρητικών για την επικείμενη, νέα σεζόν, έγκειται στα 9 εκατομμύρια και… κάτι. Κατά συνέπεια, το 1/3 αυτού, θα «καλυφθεί» εξ’ ολοκλήρου από τον πρώην γκολκίπερ της ομάδας. Αυτό είναι deal και πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Μανδά!

www.bnspors.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0