Football Talk

Ένας νέος λογαριασμός «διαιτησίας» στην Αγγλία: Έφτασε τους 80.000 followers σε μία ώρα!

Ένας νέος λογαριασμός «διαιτησίας» στην Αγγλία: Έφτασε τους 80.000 followers σε μία ώρα!

Μία «καινοτομία» από την Premier League έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, με έναν λογαριασμό «VAR» να κάνει την εμφάνισή του!

 

Μία πολύ σημαντική καινοτομία φαίνεται πως θα εισάγει η Premier League στη νέα, επικείμενη αγωνιστική περίοδο, λίγους μήνες μετά την «ψηφοφορία» των ομάδων για το αν θέλουν ή όχι να υπάρχει ο VAR στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Γουλβς είχε προτείνει την εν λόγω κίνηση, αλλά εν τέλει ήταν η μοναδική ομάδα που ψήφισε υπέρ της κατάργησής του.

Κατά συνέπεια, ο VAR θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως συμβαίνει από το 2019 και έπειτα, την στιγμή που γίνονται προσπάθειες εγκατάστασης και του ημί – αυτόματου οφσάιντ, ώστε να «εξοικονομείται» χρόνος.

Πέραν αυτού όμως, η Λίγκα δημιούργησε και κάτι ακόμα, ώστε να σταματήσει η συζήτηση για τις αποφάσεις που λαμβάνονται μέσω της τεχνολογίας. Ή τέλος πάντων να μειωθεί η συζήτηση, η οποία προφανώς και θα εξακολουθήσει να υπάρχει.

Τι είναι αυτό; Έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος ονομάζεται «Match Centre»! Μέσω αυτού θα εξηγείται κάθε λογής απόφαση για κάθε ένα ματς της Premier League και πριν από λίγα λεπτά, έλαβε χώρα και η πρώτη σχετική ανάρτηση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0