Football Talk

«Νάπολι, θα είσαι η επόμενη;»: Επίσημη προσφορά σε Τσέλσι για Λουκάκου!

«Νάπολι, θα είσαι η επόμενη;»: Επίσημη προσφορά σε Τσέλσι για Λουκάκου!
Μία ποδοσφαιρική σχέση που έχει περάσει από… 40 κύματα ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ξανά, καθώς η Νάπολι θέλει να προσθέσει ένα ακόμη… δρομολόγιο στον Ρομέλου Λουκάκου ως παίκτης της Τσέλσι, προσφέροντας στην τελευταία 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Βέλγο επιθετικό!

Αφίχθη όχι ως απλός φέρελπις, αλλά ως… 19χρονο θαύμα της φύσης τον Αύγουστο του 2012 με ταλέντο που προμήνυε πως δεν θα κοίταζε ξανά πίσω. Έτσι κι έγινε… στο περίπου!
Στην χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν επέστρεψε ποτέ και πήγε στο Λονδίνο, ωστόσο δεν έμελλε να στεριώσει.

Τρεις δανεισμοί (Γουέστ Μπρομ, Έβερτον και Ίντερ) και ισάριθμες πωλήσεις (Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ), συνθέτουν το βιογραφικό του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, η οποία, αφού τον αγόρασε για 113 εκατομμύρια λίρες από τους «νερατζούρι» το 2021, τον… έστειλε πίσω ένα χρόνο αργότερα ως δανεικό, για να καταλήξει στη Ρόμα, τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. 


Η Νάπολι… φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος σταθμός του στη γειτονική μας χώρα και ο δεύτερος με αγορά, αφού, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο, έχει ήδη καταθέσει συνολικά 30 εκατομμύρια (25 + 5 με τη μορφή μπόνους) για την απόκτησή του. Η κίνηση αυτή δημιουργεί υποθέσεις για ενδεχόμενη φυγή του βασικού φορ της Βίκτορ Οσίμεν, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0