Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε Χουλιάν Άλβαρες!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε Χουλιάν Άλβαρες!
Η «αράχνη» αλλάζει... ιστό και ο  Χουλιάν Άλβαρες είναι με κάθε επισημότητα κάτοικος Μαδρίτης, τίθεται υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη Ντιέγκο Σιμόνε, και ετοιμάζεται να μεταδώσει την... κολλητική άνεση κατάκτησης τροπάιων. 

Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Η Σίτι μαθαίνει... και να πουλάει! Εξ αρχής φαινόταν πως υπήρχε… κάτι παραπάνω από φωτιά στην υπόθεση, καθώς ο καπνός των δηλώσεων του Χούλιαν Άλβαρες ήταν έντονος, απολύτως βάσιμος και με συγκεκριμένο αποδέκτη.Παρά την… πυροσβεστική του επαναδιατύπωση δηλώσεων προς τον Πεπ Γκουαριόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι, το κλίμα δεν άλλαξε

Η Παρί συμμετείχε απλώς… για να το κάνει πιο ενδιαφέρον κι έτσι μετά από τις σχετικές και αναγκαίες συμφωνίες, όπως επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και η ίδια Ατλέτικο Μαδρίτης η αγορά του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή έναντι του ποσού ρεκόρ για την ίδια των 95 εκατομμυρίων ευρώ είναι γεγονός και πρόκειται για την ακριβότερη πώληση των Άγγλων στην ιστορία τους! 


Αυτόματα, η μετακίνηση καθίσταται η δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος», ύστερα από αυτήν (όχι και τόσο επιτυχημένη είναι η αλήθεια) του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα προ εξαετίας για 127 εκατομμύρια. 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0