Football Talk

Οι έξι από τους οκτώ παίκτες του Άρη που ζητούν αποβολή, ήταν συμπαίκτες στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι λείπουν;

Οι έξι από τους οκτώ παίκτες του Άρη που ζητούν αποβολή, ήταν συμπαίκτες στη Θεσσαλονίκη – Ποιοι λείπουν;

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση στον Άρη, με οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας να ζητούν την αποβολή του από τη Stoiximan Super League. Οι έξι από τους οκτώ όμως, συνδέονται με κάποιον τρόπο, ενώ άπαντες βρέθηκαν στον σύλλογο από το 2006 μέχρι και το 2014. Τελευταίοι αποχώρησαν ο Μιχάλης Κύργιας και ο Στέλιος Τσουκάνης!

Καταγγελία στην ΕΠΟ έκαναν οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, που ζητούν την αποβολή του, από το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα ζητούν να μην εγκριθούν από την ΕΙΠ/ΕΠΟ, οι μετεγγραφές και τα νέα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του, επικαλούμενοι οφειλές και δικαστικές αποφάσεις.

Ενώ ταυτόχρονα, αναφέρουν πως αν το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό από την ΕΠΟ, θα την καταγγείλουν στην FIFA και θα προσφύγουν στα αστικά δικαστήρια!

Αυτά έγιναν γνωστά πριν από μερικές ώρες, την στιγμή που λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει πως οι έξι από τους οκτώ ποδοσφαιριστές που έκαναν την εν λόγω κίνηση, έχουν συνυπάρξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως συμπαίκτες.

Ο λόγος για τους Ευθύμη Κουλουχέρη, Κωνσταντίνο Καπετάνο, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μανώλη Παπαστεριανό, Στέλιο Τσουκάνη και Ρικάρντο Φατί.

Όσον αφορά την χρονική περίοδο; Αναφερόμαστε στη σεζόν 2011-12, στην οποία ο Άρης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 6η θέση. Ξεκίνησε τη χρονιά με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη, αυτός αποχώρησε τον Οκτώβριο δίχως να έχει κερδίσει, και εν συνεχεία παρήλθαν ο Πρόμπιες, ο Μιχαλίτσιος και ο Μασάντο.

Κορυφαίος σκόρερ του Άρη ήταν ο Νέρι Καστίγιο με επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά, οι σεζόν που βρέθηκαν στον Άρη οι ποδοσφαιριστές που ζήτησαν την αποβολή του:

Ευθύμης Κουλουχέρης: 2006-12

Κωνσταντίνος Καπετάνος: 2011-13

Γρηγόριος Παπαζαχαρίας: 2010-13

Μανώλης Παπαστεριανός: 2011-13

Στέλιος Τσουκάνης: 2011-14

Μιχάλης Κύργιας: 2013-14

Ρικάρντο Φατί: 2010-12

Ρονάλντο Γκιάρο: 2007-11

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0