Football Talk

«Αν μπορούμε, θα το κάνουμε»: Η «απάντηση» του Σλοτ στον Φαν Ντάικ για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ!

«Αν μπορούμε, θα το κάνουμε»: Η «απάντηση» του Σλοτ στον Φαν Ντάικ για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ!

Δεν είναι κόντρα, δεν τίθεται θέμα συζήτησης, αλλά λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για την ανάγκη ενίσχυσης της Λίβερπουλ, μίλησε και ο Άρνε Σλοτ. Πολύ πιο ήρεμος, συγκριτικά με τον Ολλανδό, είπε πως η ομάδα θα πάρει ποδοσφαιριστές, μόνο αν μπορέσει!

Το γράψαμε από χθες το βράδυ (11/08) και λίγες ώρες μετά, άπαντες αναφέρουν όσα δήλωσε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά τις δύο φιλικές αναμετρήσεις της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ως ανησυχητικά.

Είναι απολύτως λογικό. Διότι ο Ολλανδός, αρχηγός των «κόκκινων», μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν, επέλεξε να τοποθετηθεί και να επισημάνει πως η ομάδα του χρειάζεται μεταγραφές και πως ακόμη, δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα, ο Άρνε Σλοτ ρωτήθηκε εξίσου για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του, αλλά έμοιαζε πιο ήρεμος και συνειδητοποιημένος. Δεν πανικοβάλλεται, έκανε λόγο για «γεμάτο» ρόστερ και ξεκαθάρισε πως αν η Λίβερπουλ μπορέσει να ενισχυθεί, τότε θα το κάνει.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Άρνε Σλοτ:

«Σαν ομάδα, πάντα προσπαθούμε να ενισχύσουμε το ρόστερ μας. Δεν είναι όμως εύκολο να το κάνει κανείς, αν δείτε τα δύο ματς μας σήμερα. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν μπορέσουμε και είναι εφικτό, θα ενισχυθούμε, αλλά μόνο αν μπορέσουμε και είναι… δυνατό. Είμαι ευχαριστημένος. Πήγαν διακοπές όλοι και γύρισαν πίσω έτοιμοι και δυνατοί!»

Πηγή: www.england365.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0