Football Talk

Συνεχίζει και κάνει το ίδιο: Ο Γκάμπριελ σκόραρε, ο Χάαλαντ το ίδιο, ο Ονάνα δεν πτοείται! (video)

Συνεχίζει και κάνει το ίδιο: Ο Γκάμπριελ σκόραρε, ο Χάαλαντ το ίδιο, ο Ονάνα δεν πτοείται! (video)

Ο Αντρέ Ονάνα «ψαρεύει» αλλά δεν… τσιμπάει! Σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις προσπάθησε μάταια να δείξει το σημείο που θα εκτελέσει ο αντίπαλός του το πέναλτι και απέτυχε να το αποκρούσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκινώντας με τον πιο ιδανικό τρόπο τη νέα σεζόν. Έντερσον και Ονάνα είχαν από μία επιτυχημένη απόκρουση.

Το πέναλτι του Ακάντζι χάρισε στους «πολίτες» το Community Shield και ο Αντρέ Ονάνα έναν ακόμα λόγο στο Twitter να «γελάει» με τα… καμώματά του.

Τη στιγμή που ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμαζόταν να εκτελέσει από την άσπρη βούλα, ο Καμερουνέζος γκολκίπερ του έδειξε τη γωνία που θα στείλει την μπάλα. Ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε από την αντίθετη πλευρά, στέλνοντας τον Ονάνα στο σημείο που έδειξε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Νορβηγός χαμογέλασε ειρωνικά στον αντίπαλό του, που νόμιζε ότι μπορούσε να τον ξεγελάσει.

Δεν είναι όμως αυτό το… αστείο της ιστορίας. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες εβδομάδες νωρίτερα, σε ένα φιλικό με την Άρσεναλ στις ΗΠΑ, έκανε ακριβώς το ίδιο με τον Γκάμπριελ. Η διαφορά εδώ είναι ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε ακριβώς ό,τι του υπέδειξε ο Ονάνα και πάλι ευστόχησε!

Μάλιστα, στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο του πέναλτι, δείχνοντάς του να κάνει… ησυχία. Φυσικά, το Τwitter γέμισε θετικά σχόλια από φίλους της Άρσεναλ που επευφημούσαν την κίνησή του.

Μήπως οι γκάφες για τον Ονάνα ξεκίνησαν πριν καν αρχίσει… επίσημα η σεζόν;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0