Football Talk

Tuttosport: «Η ΑΕΚ πιέζει για Κορέα – Δυσκολεύουν τη συμφωνία τα οικονομικά!»

Tuttosport: «Η ΑΕΚ πιέζει για Κορέα – Δυσκολεύουν τη συμφωνία τα οικονομικά!»
Το «σήριαλ» Κορέα συνεχίζεται για την ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να πιέζει, δίχως να εγκαταλείπει, με την ιταλική Tuttosport να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, αλλά και τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Η «Ένωση» επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του για να συνθέσει αιχμή του «κιτρινόμαυρου» δόρατος μαζί με τον Λιβάι.  «Ποτέ ο πρώην φορ της Σεβίλλης και της Σαμπντόρια δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την καλύτερη του φόρμα με τη φανέλα της Ίντερ», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα. 

Σεβίλλη, Λάτσιο και Ρίβερ ενδιαφέρονται επίσης, συμπεριλαμβανομένων των Φενέρ και Γαλατασαράι, γεγονός που προφανώς περιπλέκει τα πράγματα, όπως άλλωστε και οι οικονομικές απαιτήσεις τις διαπραγματεύσεις.

Στο σημείο που αφορά στην ΑΕΚ, γράφεται χαρακτηριστικά: «Οι πρόσφατες φήμες συνέδεσαν τον παίκτη με τις Μόντσα και Μπέτις, αλλά υπάρχει και η ΑΕΚ που πιέζει για την απόκτηση του Κορέα αυτό το καλοκαίρι. Αλλά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα οικονομικά που εμπλέκονται σε μια συμφωνία δυσκολεύουν τα πράγματα». Το κόστος του παίκτη αναμένεται να είναι 6,5 εκατομμύρια μαζί με την εφορία σε ενδεχόμενη μεταγραφή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0