Football Talk

«Καυτοί» Μαρτίνς και Βέλντε, πληγή τα «στημένα»: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-4 από τη Νότιγχαμ! (video)

«Καυτοί» Μαρτίνς και Βέλντε, πληγή τα «στημένα»: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 3-4 από τη Νότιγχαμ! (video)

«Έβρεξε» γκολ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης! Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ έδωσαν μία ποδοσφαιρική παράσταση με επτά γκολ, που στο τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τους Άγγλους νικητές με 4-3 (08/08)! Μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση με τον Γιάρεμτσουκ!

Στο φιλικό-γιορτή για τον Ολυμπιακό, με επίτιμους προσκεκλημένους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια της περσινής σεζόν (Conference League & Youth League), οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-4 (08/08) από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τρία γκολ από «στημένες» μπάλες δέχθηκαν οι Πειραιώτες, σε μία βραδιά που ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν σε μεγάλα κέφια, σκοράροντας δύο φορές: την πρώτη μετά από μαγική, προσωπική ενέργεια (24') και τη δεύτερη, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας (77'). Το τρίτο γκολ των «ερυθρολεύκων» είχε την «υπογραφή» του Βέλντε, ενώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του φιλικού, παραλίγο να έρθει η ολική επιστροφή και το 4-4, αλλά ο Γιάρεμτσουκ έχασε μοναδική ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά, για τους Άγγλους βρήκαν δίχτυα οι Γέιτς (15' 61'), Γουντ (43') και Ελάνγκα (68'), με το τελευταίο τους γκολ, να είναι εξαιρετικής ομορφιάς.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον Άρη Λεμεσού (10/08, 20:30), στην πρόβα τζενεράλε, πριν την έναρξη της Stoiximan Super League της σεζόν 2024/25.










Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Αποστολόπουλος, Τσικίνιο, Έσε, Κωστούλας, Μάρτινς, Μασούρας, Πιρόλα, Ρέτσος, Στάμενιτς.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Σελς, Αΐνα, Μπολί, Ντομίνγκες, Γκιμπς Γουάιτ, Μουρίγιο, Σανγκαρέ, Γουίλιαμς, Γουντ, Γέιτς, Άντερσον.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0