Football Talk

Βασικός ο Γερεμέγεφ για τον Παναθηναϊκό: Η ενδεκάδα του απέναντι στον Άγιαξ!

Βασικός ο Γερεμέγεφ για τον Παναθηναϊκό: Η ενδεκάδα του απέναντι στον Άγιαξ!
Οι αρχικές ενδεκάδες στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, έγιναν γνωστές.

«Συνταγή Φιλιππούπολης» από τον Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Ουρουγουανό προπονητή του Παναθηναϊκού να επιλέγει τους ίδιους ακριβώς έντεκα με τους οποίους παρατάχθηκε στο «Χρίστο Μπότεφ» στη νικηφόρο ρεβάνς (0-4)  με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Από τα αριστερά της επίθεσης ψήφος εμπιστοσύνης δόθηκε στον αρκετά ανεβασμένο Φίλιπ Τζούρισιτς, με τον Ντανιέλ Μαντσίνι να προτιμάται σταθερά στα δεξιά, όπου πλέον υπάρχει και ο Τετέ.

Συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή ο Φώτης Ιωαννίδης έπειτα από πολύ καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και αγωνιστικό χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο ανάλογα φυσικά και από την έκβαση της αναμέτρησης.


Οι αρχικές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ

Άγιαξ (Φραντσέσκο Φαριόλι): Πάσβεερ, Ρένς, Σούταλο, Μπάας, Χάτο, Φλιτζ-Τζιμ, Χέντερσον, Τέιλορ, Μπέρχαους, Άκπομ, Φορμπς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0