Football Talk

Δεν χάνεται αυτό: Ο Μπενζεμά δικαιολογεί το ψευδώνυμο που του έχουν κολλήσει στην Σαουδική Αραβία! (video)

Δεν χάνεται αυτό: Ο Μπενζεμά δικαιολογεί το ψευδώνυμο που του έχουν κολλήσει στην Σαουδική Αραβία! (video)

Γκολ δεν μπορεί να... σταυρώσει ο Μπανζεμά, ενισχύοντας την κακή του φήμη στα Αραβικά Εμιράτα. Δεν δικαιολογείται ούτε στα φιλικά! Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Ίντερ (07/08), η οποία επιβεβαιώνει το ψευδώνυμο που του έχουν «κολλήσει» οι φίλαθλοι της Αλ-Ιτιχάντ.

Πίστευε πως αν έκανε το επόμενο βήμα του στην Αλ-Ιτιχάντ, θα έφερνε και αυτός από μεριάς του μια δόση ποιότητας στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας. Παρόλα αυτά, από την στιγμή που πάτησε το πόδι του εκεί οι Σαουδάραβες θέλουν να τον διώξουν.

Καθώς φαίνεται, καθόλου άδικο δεν έχουν, αφού όσο καιρό αγωνίζεται για την Αλ-Ιτιχάντ δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα όπως στην Ευρώπη και να υπερασπιστεί τα χρόνια που υπηρέτησε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «γκάφες» αμέτρητες και ακόμη μια ήρθε να προστεθεί στο φιλικό ματς κόντρα στην Ίντερ (07/08), το οποίο ολοκληρώθηκε προ λίγου. Πιο συγκεκριμένα, βρισκόταν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και ενώ θα μπορούσε να «καθαρίσει» εύκολα, εκτέλεσε ένα εξαιρετικά άστοχο σουτ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι υποστηρικτές της ομάδας του έχουν ήδη βγάλει και παρατσούκλι. Τον αποκαλούν «Μπεν Χαζιμά», που στην γλώσσα τους σημαίνει «ο γιος της ήττας», με τον ίδιο να το... έχει υιοθετήσει, όπως φαίνεται και μέσα από τις απογοητευτικές εμφανίσεις του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0