Football Talk

Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Είχε λύσεις, πήρε την ισοπαλία, στην Τούμπα την έχει! (video)

Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Είχε λύσεις, πήρε την ισοπαλία, στην Τούμπα την έχει! (video)
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να «πληγώθηκε» δις από στημένες φάσεις, αλλά είχε τις απαντήσεις στα προβλήματα που του έβαζε η Μάλμε, απέδρασε με το 2-2 (Τάισον, Μπάμπα) και τώρα θα «μιλήσει» η Τούμπα!

Μετά τη Μπόρατς Μάνια Λούκα, ήρθε η στιγμή της Μάλμε να βρεθεί στο διάβα του ΠΑΟΚ, στην πορεία του να πραγματοποιήσει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής του στο Champions League.

Η Μάλμε μπήκε φουριόζα στο ματς έχοντας δοκάρι στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ενώ ένα λεπτό αργότερα, ανάγκασε τον Κοτάρσκι στην πρώτη σημαντική του επέμβαση στο πλασέ του Νανάσι.

 Ο Κροάτης γκολκίπερ χρειάστηκε ξανά στο 13’ αυτή τη φορά για να αποκρούσει το σουτ του Τελίν, για την Μάλμε η οποία έδειξε από νωρίς τα δόντια της, αποδεικνύοντας πόσο απειλητική μπορεί να γίνει.

Μπορεί ο «Δικέφαλος» να ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι στη συνέχεια, ωστόσο οι Σουηδοί, συνέχισαν το ασφυκτικό πρέσινγκ και έτσι στο 28’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, προηγήθηκαν 1-0, με κεφαλιά του Γιάνσον που είχε προωθηθεί.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβαίνει, όπως όριζε να κάνει και μετά από μια οριακή φάση για οφσάιντ, ο Τάισον πήρε το ριμπάουντ από την προσπάθεια του Μπράντον Τόμας και σκόραρε εξ’ επαφής, κάνοντας το 1-1. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR και με την επιβεβαίωση του γκολ, το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Σουηδοί μπήκαν με την ίδια διάθεση που είχαν μπει και στο πρώτο 45λεπτο και είχαν πάλι δοκάρι, το δεύτερο στο παιχνίδι, αυτή τη φορά από σουτ του σκόρερ του πρώτου γκολ, Γιάνσον.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, απάντησε άμεσα στις φάσεις και στο 54’, λίγο έλειψε να προηγηθεί, όταν ο Οζντόεφ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ντάλιν.

Ο καλός ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε και ήταν ορατό πως είχε βελτιωθεί η απόδοση του «Δικέφαλου», καθώς έδειχνε πιο ορεξάτος στην επίθεση. Μάλιστα παραλίγο να κάνει το 1-2 αλλά το γκολ του Τόμας ακυρώθηκε, μετά από υπόδειξη του επόπτη πως η μπάλα είχε βγει άουτ στο γύρισμα του Κωνσταντέλια.

Η Μάλμε προηγήθηκε ξανά επί του ΠΑΟΚ στο 67' και πάλι από στημένη φάση, αυτή τη φορά με τον Νανάσι, που βρέθηκε σχεδόν ανενόχλητος μέσα στη μικρή περιοχή.

Η απάντηση του «Δικεφάλου» όμως ήταν γρήγορη και στο 76' ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπάμπα, μετά από κεφαλιά του Κουλιεράκη σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

Οι αλλαγές και η κούραση, καθώς και η συντήρηση που ήθελαν να κάνουν οι δύο προπονητές, επηρέασαν τα τελευταία λεπτά με το 2-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.



Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κοιτάει τον επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει στην πολυπόθητη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (Καμαρά 73'), Ζίβκοβιτς (Ντεσπότοφ 73'), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 83'), Τάισον, Μπράντον Τόμας (Τισουντάλι 69').

Μάλμε (Χένρικ Ρίντρσεμ): Ντάλιν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο, Μπολίν, Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι, Τελίν, Μποτχάιμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0