Football Talk

Γιατί το να μείνει ελεύθερος ο Κορέα, δεν είναι και τόσο καλό νέο για την ΑΕΚ; (video)

Γιατί το να μείνει ελεύθερος ο Κορέα, δεν είναι και τόσο καλό νέο για την ΑΕΚ; (video)

Τα δεδομένα μίας υπόθεσης, που «τρέχει» και κανείς δεν γνωρίζει, πότε και πώς θα τελειώσει. Άλλωστε, το σενάριο αποδέσμευσης του Χοακίν Κορέα από την Ίντερ, «παίζει» όλο και πιο έντονα. Θα λειτουργούσε κάτι τέτοιο, όμως, υπέρ της ΑΕΚ;

Τα tweet δημοσιογράφων και ΜΜΕ (της Ιταλίας και της Αργεντινής, κυρίως), δίνουν και παίρνουν. Ο Χοακίν Κορέα συνδέεται με την ΑΕΚ από τις αρχές Ιουλίου, μέσω διάφορων ρεπορτάζ, αλλά και αυτά, μέρα με τη μέρα, αλλάζουν.

Άλλοτε έχει απορρίψει την ΑΕΚ, άλλοτε απλώς θέλει χρόνο, άλλοτε είναι πιθανό να πειστεί και να συνεχίσει σε αυτήν.

Αυτήν την περίοδο, γράφεται ολοένα και περισσότερο, πως εφόσον δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η Ίντερ (περίπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ), θα προσπαθήσει να τον αφήσει ελεύθερο, για να γλυτώσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τις αποδοχές του και κάποια μπόνους.

Θα λειτουργούσε, όμως, ευεργετικά για την ΑΕΚ;

Είναι δεδομένο, πως το ποσό που ζητάει η Ίντερ, είναι αποτρεπτικό για αρκετές ομάδες. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, όμως, σίγουρα οι «μνηστήρες» θα αυξηθούν. Άλλωστε, θα «πέσουν» δεδομένα και οι απαιτήσεις του, ως προς το συμβόλαιο, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο την «αγορά».

Εν ολίγοις, και η ΑΕΚ θα ευνοηθεί οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει την Ίντερ και με τον Κορέα να ζητά λιγότερα χρήματα. Ο ανταγωνισμός, όμως, θα εκτοξευθεί!

Κι αν εμφανιστούν σύλλογοι από την Ιταλία, που είναι γνωστό πως αποτελεί το μέρος το οποίο θέλει να παραμείνει και να συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Κορέα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα.

Βάσει των σχετικών ρεπορτάζ, η Ίντερ ίσως προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, μετά τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Μεσολαβεί ένας μήνας έως τότε και τα δεδομένα ίσως ανατραπούν πολύ γρήγορα. Πάντως, δεν υπάρχει μία και μόνο «ανάγνωση» στην υπόθεση του Κορέα, ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0