Football Talk

Με Ρουζομπερόκ ή Χάιντουκ Σπλιτ η ΑΕΚ στα Play Offs του Conference League - Στα… δύσκολα ο Παναθηναϊκός, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ!

Με Ρουζομπερόκ ή Χάιντουκ Σπλιτ η ΑΕΚ στα Play Offs του Conference League - Στα… δύσκολα ο Παναθηναϊκός, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ!

Η ΑΕΚ, εάν περάσει από το εμπόδιο της Νόα, θα βρεθεί απέναντι στη Ρουζομπερόκ ή στη Χάιντουκ Σπλιτ, στα Play Offs του Conference League! Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός εάν αποκλειστεί από τον Άγιαξ, θα βρει στον δρόμο του τη Λανς, για μία θέση στο League Phase της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης!

Είτε στη Σλοβακία, είτε στην Κροατία θα ταξιδέψει η ΑΕΚ, εφόσον περάσει από τη Νόα, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League!

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΡουζομπερόκΧάιντουκ Σπλιτ, για τη φάση των Play Offs.

Από την άλλη πλευρά, η κλήρωση δεν ήταν και η… καλύτερη για τον Παναθηναϊκό! Εάν οι «πράσινοι» δεν μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Άγιαξ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, τότε θα μετακομίσουν στα Play Offs του Conference League, όπου θα κοντραριστούν με τη γαλλική Λανς!

Το «τριφύλλι», λίγο νωρίτερα, έμαθε και τους πιθανούς αντιπάλους του στα Play Offs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι, σε περίπτωση που περάσει από τον «Αίαντα» θα τον περιμένει ο ηττημένος του ζευγαριού ΓιαγκελόνιαΜπόντο Γκλιμτ.

Τα πρώτα ματς των Play Offs του Conference League, έχουν οριστεί για τις 22 Αυγούστου, με τους επαναληπτικούς να είναι μία εβδομάδα αργότερα, στις 29.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0