Football Talk

Σύμπτωση ή… «flashback»; Η Νάπολι άφησε εκτός τον Όσιμεν, γιατί ξέρει την ιστορία του Βλάχοβιτς! (video)

Σύμπτωση ή… «flashback»; Η Νάπολι άφησε εκτός τον Όσιμεν, γιατί ξέρει την ιστορία του Βλάχοβιτς! (video)

Παράδειγμα προς… αποφυγή η υπόθεση ΒλάχοβιτςΛουκάκου για τη Νάπολι που αφήνει τον Όσιμεν εκτός αποστολής για να μην «την πάθει»  όπως η Γιουβέντους.

Καμία έκπληξη δε φαίνεται να προκάλεσε η απόφαση του Αντόνιο Κόντε να αφήσει εκτός αποστολής τον Βίκτορ Όσιμεν ενόψει του φιλικού της Νάπολι με τη Τζιρόνα. Είναι πλέον σαφές, ότι οι δύο πλευρές θέλουν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους με τον προπονητή των «παρτενοπέι» να θέλει μόνο τον Λουκάκου ως αντικαταστάτη του Νιγηριανού.

Τι είναι αυτό που γνωρίζει ο Κόντε και αφήνει εκτός τον Όσιμεν;  Η υπόθεση ΒλάχοβιτςΛουκάκου έγινε μάθημα για τον Ιταλό τεχνικό που θέλει πάση θυσία τον επιθετικό της Τσέλσι.

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σκοράρει σε ένα φιλικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, «υπογράφοντας» την παραμονή του στη Γιουβέντους και βάζοντας τέλος σε όποια σενάρια τον ήθελαν να μετακομίζει στο Λονδίνο και την Τσέλσι, σε μια συμφωνία ανταλλαγής του με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε αναπτύξει μια σχέση αγάπης με την ομάδα του Τορίνο και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μπορεί μία πιο δελεαστική οικονομικά πρόταση των «μπλε» να έπειθε τους «μπιανκονέρι» και να οδηγούσε σε συμφωνία. Ούτε όμως και η Γιουβέντους επιθυμούσε να αποχωριστεί το «αστέρι» της και αυτό σφραγίστηκε εκείνη τη μέρα. Τελικά, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν με τον Βέλγο να πηγαίνει δανεικός στη Ρόμα.

Προς το παρόν όλα δείχνουν την αποχώρηση του Όσιμεν από τη Νάπολι. Μένει να μάθουμε πού θα βρει η νέα σεζόν τον Λουκάκου, αφού είναι ξεκάθαρο ότι στην Τσέλσι δε θα συνεχίσει.



Όλγα Μανιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0