Football Talk

Το πιο παράδοξο σκορ στην «εποχή» Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Η Ρόμα επιβεβαίωσε πως… δεν είναι σύμπτωση!

Το πιο παράδοξο σκορ στην «εποχή» Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Η Ρόμα επιβεβαίωσε πως… δεν είναι σύμπτωση!
Το ισόπαλο 1-1 με τη Ρόμα ήδη από το 22΄ δεν είναι ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του μετά τα φιλικά της Ολλανδίας και το ισόπαλο αποτέλεσμα στον σημερινό αγώνα με τη Ρόμα (03/08) στην Ιταλία (1-1), στο πέμπτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι, αναδεικνύει ένα πρωτοφανές στατιστικό στοιχείο στην ήδη ξεχωριστή παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο: τη λήξη του ημιχρόνου με 1-1 στα δύο από τα τρία τελευταία της ομάδας. Πού έγκειται η ιδιαιτερότητα; Στο ότι το μίνι αυτό σερί συμβαίνει για πρώτη φορά από την στιγμή της ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τον περασμένο Φεβρουάριο!

Η συγκυρία αυτή είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερη. Γίνεται, όμως, εντυπωσιακή, αν σκεφτούμε πως όλα τα 26 παιχνίδια, τα οποία ακολούθησαν στο... τρελό εξάμηνο του Βάσκου (29 συνολικά με τα εώς τώρα φιλικά) από το παρθενικό του εντός έδρας με τη Φερεντσβάρος, μέχρι και τον ιστορικό νικηφόρο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, όχι μόνο δεν έληξαν μ' αυτό το αποτέλεσμα στο ημίχρονο, αλλά μάλιστα στα 14 από αυτά σκόραραν αμφότερες οι ομάδες, ο Ολυμπιακός και οι αντίπαλοί του! Είναι αυτό που στοιχηματικά ονομάζουμε... G/G!

Το... ρόδι έσπασε στο παιχνίδι με την Αλ Καντασίγια του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπου ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο 25’ και το σερί, ενδεχομένως... άγνωστο ακόμη και στους ίδιους τους ανθρώπους του συλλόγου, συνεχίστηκε με τη Ρόμα, χαρίζοντας μάλιστα ένα επιπλέον στατιστικό... κερασάκι: την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με δύο πέναλτι, ήδη από το 22ο λεπτό!
Κάτι που πιθανώς ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει;

Το γεγονός πως είναι το «παρθενικό» του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας!

Νικόλας Κανελλόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0