Football Talk

«Στα μάτια και τη Ρόμα»: Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε ούτε την ισοπαλία, θα μπορούσε να νικήσει πάλι (1-1)!

«Στα μάτια και τη Ρόμα»: Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε ούτε την ισοπαλία, θα μπορούσε να νικήσει πάλι (1-1)!

Ο Ολυμπιακός έδωσε το δεύτερο φιλικό του επί ιταλικού εδάφους, αυτή τη φορά ενάντια στη Ρόμα, με τους «ερυθρόλευκους να παρουσιάζουν ένα πολύ θετικό πρόσωπο και τα πέναλτι να είναι αυτά που έκριναν το τελικό 1-1.

Back-to-back φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, αυτή τη φορά με τη Ρόμα, μετά και το χτεσινό επιβλητικό 4-0 κόντρα στην Τερνάνα. Ήταν το πέμπτο που δίνουν οι Πειραιώτες στην καλοκαιρινή προετοιμασία τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά και με καλό ρυθμό τον οποίον προσέδωσαν και οι δύο ομάδες. Έτσι, μετά από 15 λεπτά αγώνα, άρχισε ο… «χορός των πέναλτι».

Πρώτα η Ρόμα με τον Τάμι Έιμπραχαμ μετά από μαρκάρισμα του Ορτέγκα, με τον Πελεγκρίνι να βάζει μπροστά στο σκορ με 1-0 τους «τζιαλορόσι». Ο Τζολάκης παραλίγο να το αποκρούσει, έπιασε την μπάλα, αλλά αυτή του έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των «ερυθρολεύκων», καθώς ο διαιτητής έδωσε ξανά την εσχάτη των ποινών, όταν ο Τσέλικ μάρκαρε αντικανονικά μέσα στην περιοχή τον Βέλντε. Ροντινέϊ και 1-1 για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Αυτό ήταν μάλιστα και το σκορ του πρώτου 45λεπτου, μέσα στο οποίο οι Πειραιώτες έδειξαν πολύ θετικά χαρακτηριστικά, έβγαλαν περισσότερες φάσεις από  τους Ρωμαίους, πρεσάροντας τους όσο χρειαζόταν.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το cooling break, φάνηκε να ηρεμεί ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι έγινε ανιαρός, αφού υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν.

Στο 74’ και με πρωταγωνιστή τον Βέλντε, ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του, ο Ολυμπιακός παραλίγο να μπει μπροστά στο σκορ αλλά η προσπάθεια του Νορβηγού, σταμάτησε στο δοκάρι.

Μέσα σε δύο παιχνίδια, ο νεοαποκτηθέντας εξτρέμ, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κα δείχνει έτοιμος να δώσει απαντήσεις στα «θέλω» του προπονητή του.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι έμεινε μέχρι το τέλος και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είδε σίγουρα κάποια πράγματα που τον χαροποίησαν ενόψει της συνέχειας, με τα φιλικά στην Ιταλία να έχουν θετικό πρόσημο για τους «ερυθρόλευκους».

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα (Ρέτσος 76’), Ορτέγκα, Ντόι, Μπακούλας (Μουζακίτης 88'), Μπιέλ, Τσικίνιο, Βέλντε, Κωστούλας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0