Football Talk

«Μιχάλης Κατσούρης, Παρών»: Αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον δολοφονημένο φίλο της ΑΕΚ!

«Μιχάλης Κατσούρης, Παρών»: Αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον δολοφονημένο φίλο της ΑΕΚ!
Το πρωί του Σαββάτου (03/08), τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το πρωί του Σαββάτου (03/08) τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Μιχάλη Κατσούρη, που πριν έναν χρόνο δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επιδρομή Κροατών χούλιγκανς.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του και ο νέος ιδιοκτήτης της «Ένωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα (3/8) στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την τραγική απώλεια του Μιχάλη Κατσούρη.
Αμέσως μετά έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, ακριβως έξω από τον Ιερό Ναό.

Το παρών εκτός της οικογένειας, έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μάριος Ηλιόπουλος, που μίλησε για τον Μιχάλη και απότισε φόρο τιμής στην μνήμη του, καθώς και πλήθος ανώνυμων ΑΕΚτζήδων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον γλύπτη κ. Δημοσθένη Τζανάκο και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την πολύτιμη συνεισφορά τους».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0