Football Talk

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου είναι «trailer» όσων θέλει ο Μεντιλίμπαρ: «Διέλυσε» με 4-0 την Τερνάνα!

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου είναι «trailer» όσων θέλει ο Μεντιλίμπαρ: «Διέλυσε» με 4-0 την Τερνάνα!
Πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, κόντρα στην Τερνάνα και δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κατιγιστική και «σκόρπισε» τους Ιταλούς με 4-0.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Τερνάνα στην Ιταλία, στο πρώτο από τα δύο φιλικά του εκεί. Υπενθυμίζουμε πως αύριο (03/08) θα αγωνιστεί με τη Ρόμα.

Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο ζεστά στο παιχνίδι, καθώς στα πρώτα πέντε λεπτά είχαν δύο φάσεις, χωρίς όμως να απειληθεί ουσιαστικά η εστία του Αναγνωστόπουλου.

Οι Πειραιώτες ισορρόπησαν άμεσα το ματς. Παρόλα αυτά η εικόνα τους ήταν μέτρια στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο. Πιθανώς να έπαιξε το ρόλο του και το γεγονός πως είναι πειραματική ενδεκάδα αυτή που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός

Δύο καλές στιγμές είχαν οι «ερυθρόλευκοι» και οι δύο με πρωταγωνιστή τον Μασούρα σε απόσταση μικρότερη του ενός λεπτού, καθώς απείλησε στο 21' σημαδεύοντας το δοκάρι, ενώ έπειτα από λίγο έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από αυτό. Παρόλο αυτά, το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Πιο θερμός και έχοντας αλλάξει σχηματισμό, ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος πραγματοποιώντας τη μία φάση μετά την άλλη, μέχρι που επήλθε το γκολ στο 58’ από τον Ζέλσον Μαρτίνς, ανοίγοντας έτσι το σκορ του αγώνα.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί! Δύο λεπτά αργότερα στο 60’, βρήκε και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με κεφαλιά του 19χρονου Κουτσίδη, κάνοντας γρήγορα-γρήγορα το 2-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά η προσπάθεια του Παπακανέλλου στο 63’, σταμάτησε στο δοκάρι του Φράνκι.

Ο καταιγισμός των γκολ συνεχίστηκε για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πρώτα στο 76’ με τον νεοαποκτηθέντα Βέλντε, ο οποίος μόλις είχε γίνει αλλαγή και στη συνέχεια στο 82’ με τον Παπακανέλλο διαμόρφωσε με επιδεικτική άνεση το 4-0.



Πολύ θετική εικόνα που σίγουρα δημιουργεί χαμόγελα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Η εντεκάδα των «ερυθρολεύκων»: Αναγνωστόπουλος (Μπότης 46’), Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης (Μπιανκόν 90'), Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μαρτίνς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (Βέλντε 71’).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0