Football Talk

Η Νόα έκανε «περίπατο» με τη Σλιέμα και ετοιμάζεται για… ΑΕΚ!

Η Νόα έκανε «περίπατο» με τη Σλιέμα και ετοιμάζεται για… ΑΕΚ!
Πεσμένοι ρυθμοί για τη Νόα στη ρεβάνς με τη Σλιέμα και με λευκή ισοπαλία (0-0), καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τρίτο γύρο του Europa Conference League.

Έχοντας σίγουρη την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η Νόα «έκοψε» ταχύτητα μετά από το διαστημικό 7-0 (24/7) του πρώτου αγώνα με τη Σλιέμα και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Η ομάδα από την Αρμενία πέρασε εύκολα από τους Μαλτέζους, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι της Νόα με τη Σλιέμα έληξε 7-0, με τους Γκρεγκόριο και Τσινάρι να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους. Ο πρώτος πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο δεύτερος βρήκε «δίχτυα» δύο φορές.

Τώρα στρέφουν την προσοχή τους στα επικείμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ, που δε θα είναι τόσο εύκολος αντίπαλος. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετώπισε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League την Ίντερ ντ΄Εσκάλδες, με την «Ένωση» να κερδίζει 4-3 (24/7) στην πρώτη αναμέτρηση και στη ρεβάνς 4-0 (1/8).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0