Football Talk

Αλμέιδα: «Δεν ακούω τους ψιθύρους»

Αλμέιδα: «Δεν ακούω τους ψιθύρους»

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (01/08, 4-0) και ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στο πλάνο, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του.

Η ΑΕΚ με δύο νίκες επί της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδεςπήρε το «εισητήριο» της για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην κριτική που υπάρχει τις τελευταίες μέρες, για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε πως η ομάδα στηρίζει πάντα κάποιον που θα κάνει ένα λάθος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Πρώτα από όλα χαιρετώ τους πάντες στην Αθήνα. Δεν σκέφτομαι τους ψιθύρους. Είχα πει παλιότερα πως είναι ευτυχισμένοι όσοι πιστεύουν χωρίς να έχουν δει και εγώ συνεχίζω στον ίδιο δρόμο. Εμείς είπαμε πως θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό είμαστε.

Πάντα έχει την εμπιστοσύνη ο Λιβάι, σκόραρε και είχε ασίστ στο πρώτο ματς, σήμερα έκανε χατ-τρικ και πάντα μας μένει κάτι το αρνητικό, είναι ο κόσμος που ζει έτσι. Εγώ σκέφτομαι τα θετικά. Οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν την εμπιστοσύνη μας κυρίως όταν κάνουν λάθη. Είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο πλοίο.

Εγώ αναλύω πάρα πολλά πράγματα, τα λάθη που έχουν γίνει. Αυτό που έχω να πω είναι πως σε δυο ματς βάλαμε 8 γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Δεν μπορώ να ζητήσω παραπάνω και μόνο να κάνουμε το ίδιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0