Football Talk

«Βαρύ» το κλίμα στην Μπότεφ: Οι οπαδοί... βράζουν με τον τερματοφύλακα και τη διοίκηση πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό! (video)

«Βαρύ» το κλίμα στην Μπότεφ: Οι οπαδοί... βράζουν με τον τερματοφύλακα και τη διοίκηση πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό! (video)
Ένα σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα της Μπότεφ, οδήγησε σε απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ντούσαν Κερκέζ στο ντέρμπι της Φιλιππούπολης, με το κλίμα να μην είναι το ιδανικό στις τάξεις των Βούλγαρων, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό
 
Ιδιαίτερα «βαρύ» είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μπότεφ Πλόβντιβ, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (01/08, 21:00) στη Βουλγαρία, για τη 2η προκριματική φάση του Europa League
 
Η ομάδα του Ντούσαν Κερκέζ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, που θα της έδινε και ψυχολογική ώθηση για τον επαναληπτικό αγώνα με το «τριφύλλι». 
 
Μάλιστα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απώλεια βαθμών της Μπότεφ, ήρθε μετά από σοβαρό λάθος του γκολκίπερ, Χανς Κρίστιαν Μπερνάτ (δεν αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ), ο οποίος δεν μπλόκαρε την μπάλα, ύστερα από ένα αδύναμο σουτ και έτσι αποδέκτης έγινε ο ο Ζουλιέν Λαμί, που σκόραρε για το τελικό 2-2. 

 
Αυτή η εξέλιξη δυσαρέστησε τους φίλους της Μπότεφ, οι οποίοι μέσα από τα social media έσπευσαν να εκφράσουν τα παράπονά τους κατά του Δανού τερματοφύλακα, αλλά και της διοίκησης, που παραχώρησε τον περσινό βασικό γκολκίπερ, Χίνταγετ Χάνκιτς, στη Ροστόφ, έναντι 100 χιλ. ευρώ! 
 
Όλα αυτά και ενώ η Μπότεφ καλείται να ανασυνταχθεί για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει προβάδισμα ενός γκολ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0