Football Talk

«Με πρότυπο την αντρική ομάδα»: Τα πιτσιρίκια της Ισπανίας… διέλυσαν τη Γαλλία (2-0) ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης!

«Με πρότυπο την αντρική ομάδα»: Τα πιτσιρίκια της Ισπανίας… διέλυσαν τη Γαλλία (2-0) ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης!

Όπως και η αντρική ομάδα της Ισπανίας, έτσι και η Κ-19 κατέκτησε το EURO απέναντι στη Γαλλία (28/07, 2-0), αποδεικνύοντας πως η «φούρια ρόχα» είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη δεδομένη στιγμή, σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Η Ισπανική κυριαρχία στην Ευρώπη συνεχίζεται, με τη «φούρια ρόχα» να κατακτά μετά το EURO και το EURO U19.

Οι Ίβηρες αντιμετώπισαν στο μεγάλο τελικό τη Γαλλία και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση (28/07, 2-0), ανεβαίνοντας στην κορυφή της Ευρώπης, με εμφατικό τρόπο.

Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό ο Μπράβο με ένα υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή, νικώντας με άνεση τον Γάλλο κίπερ για το 1-0.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό ο Ντιαό, όταν στο 69ο λεπτό διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, «τσιμπώντας» την μπάλα πάνω από τον Μπενουί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 77ο λεπτό ο η Γαλλία έμεινε με 10 παίκτες, διότι ο Γκομίς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0