Football Talk

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Μπριζ για Γιάρεμτσουκ!»

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Μπριζ για Γιάρεμτσουκ!»

Βελγικές πηγές, εμφανίζουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να προσθέσει στο δυναμικό του, τον Ουκρανό επιθετικό, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ!

Ο Ουκρανός επιθετικός που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βαλένθια, εμφανίζεται κοντά στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος επιθετικός, μεταγράφηκε από τη Μπενφίκα στη Μπριζ το 2022 έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ και δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον. Ο Ουκρανός ωστόσο, αποτελεί έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, με γεμάτες χρονιές. Την περασμένη χρονιά σε 34 εμφανίσεις είχε απολογισμό 8 τερμάτων.

Μένει να δούμε εάν η βελγική πηγή γνωρίζει κάτι περισσότερο και εάν πίσω από τη «φωτιά» υπάρχει και καπνός. Πάντως, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι γνωστό εδώ και καιρό πως αναζητά έναν κεντρικό επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο έγκριτος σε ζητήματα μεταγραφών, Σάσα Ταβολιέρι, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση και εμφανίζει την υπόθεση ως τελειωμένη, κάνοντας λόγο για πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει κερδίσει τον ανταγωνισμό έναντι της Τράμπζονσπορ και τι δύο πλευρές να υπογράφουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, η μεταγραφή, αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο, όπως αναφέρει σε τιτίβισμά του ο ίδιος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0