Football Talk

«Γιατί το κάνεις σε ένα φιλικό;» H κίνηση του Ονάνα, η αντίδραση του Γκάμπριελ και «χαμός» στο Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ! (video)

«Γιατί το κάνεις σε ένα φιλικό;» H κίνηση του Ονάνα, η αντίδραση του Γκάμπριελ και «χαμός» στο Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ! (video)

Ένας… αψυχολόγητος Αντρέ Ονάνα, έκανε «mind games» στη διαδικασία των πέναλτι του Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην εκτέλεση του Γκάμπριελ Μανγκαλάες. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε και του απάντησε άμεσα!

Η Άρσεναλ έχει καταφέρει να επικρατήσει στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Ήταν ανώτερη, ανταμείφθηκε για τη λογική της να προσεγγίσει οριακά σαν… επίσημο το παιχνίδι, προέβη σε ανατροπή και ήταν η νικήτρια στο 90άλεπτο.

Ωστόσο, ήταν προκαθορισμένο πως μετά τη λήξη της συνάντησης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ακολουθούσαν πέναλτι. Αυτό συνέβη και στην εν λόγω διαδικασία, επικράτησαν οι «κόκκινοι διάβολοι», που είχαν μία μόλις άστοχη εκτέλεση.

Πρωταγωνιστής της διαδικασίας, ήταν για μία ακόμη φορά ο Αντρέ Ονάνα, στην εκτέλεση του Γκάμπριελ Μανγκαλάες. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα και ο Καμερουνέζος γκολκίπερ κάθισε από τη μία πλευρά της εστίας και του έδειχνε να εκτελέσει στην άλλη.

Αυτό ακριβώς συνέβη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τον Γκάμπριελ να σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Ευθύς αμέσως, πήγε και του είπε να μη μιλάει και το παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς», στις 3 Δεκεμβρίου, φαντάζει ήδη με… πολέμο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0