Football Talk

Η ατάκα βοηθού του Τερίμ: «Δεν μας αγάπησαν στην Ελλάδα λόγω Τουρκίας - Εάν μέναμε στον Παναθηναϊκό, θα ήμασταν 100% πρωταθλητές την επόμενη σεζόν!» (video)

Η ατάκα βοηθού του Τερίμ: «Δεν μας αγάπησαν στην Ελλάδα λόγω Τουρκίας - Εάν μέναμε στον Παναθηναϊκό, θα ήμασταν 100% πρωταθλητές την επόμενη σεζόν!» (video)

Δηλώσεις που θα… συζητηθούν για τα όσα έζησαν στο «τριφύλλι» έκανε ο βοηθός του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, Νετσατί Ατές!

O βασικός συνεργάτης του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Νετσατί Ατές παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό μέσο Ekol TV και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον Παναθηναϊκό, μια θητεία που ολοκληρώθηκε με ιδιαιτέρως άδοξο τρόπο, προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν. O Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως η συνεργασία Τούρκων με μία ελληνική ομάδα δεν είναι εύκολη εξαιτίας της καχυποψίας που υπάρχει, ενώ μίλησε για μία περίεργη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα. Ο ίδιος έριξε και κάποιες… «σπόντες», πως δεν υπήρχε υπομονή, καθώς ο Τερίμ, διέθετε τον τρόπο να κάνει τον Παναθηναϊκό προπονητή την επόμενη χρονιά.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα των όσων ανέφερε:

«Υπάρχει πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό κλίμα στον Παναθηναϊκό. Είσαι Τούρκος, είναι Έλληνες. Το ποδόσφαιρο γίνεται πολύ σκληρό. Πρώτα απ' όλα δεν σε αγαπούν επειδή είσαι Τούρκος. Στην αρχή πήγε υπέροχα, αλλά στο τέλος ο πρόεδρος φοβήθηκε και του είπε (του Τερίμ) ότι είχαμε αντιδράσεις εναντίον μας. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και εάν είχαμε μείνει θα ήμασταν 100% πρωταθλητές την επόμενη χρονιά, που θα είχαμε μάθει και το πρωτάθλημα. Ο προπονητής όμως μας είπε ότι θα υπήρχαν προβλήματα αν μέναμε, οπότε φύγαμε», υποστήριξε ο Ατές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0