Football Talk

Ισόπαλος ο Άρης με τη Ντόρντρεχτ (0-0) στο ντεμπούτο του Πιόνε Σίστο!

Ισόπαλος ο Άρης με τη Ντόρντρεχτ (0-0) στο ντεμπούτο του Πιόνε Σίστο!

Ένα παιχνίδι άχρωμο και με τις ευκαιρίες να έρχονται με το «σταγονόμετρο» Άρης και Ντόρντρεχτ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο ντεμπούτο του Πιόνε Σίστο. Αποβλήθηκε ο Άκης Μάντζιος στο 45’!

Σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, ο Άρης «κόλλησε» στην ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στη Ντόρντρεχτ, σε μία αναμέτρηση, όπου οι ευκαιρίες ήταν πράγματι σπάνιες.

Στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο 29χρονος Δανός, Πιόνε Σίστο, αν και αποκτήθηκε πριν από λίγες μόλις ημέρες. Ο Δανός, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δουλειά για να ενσωματωθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Άκη Μάντζιου, έχοντας  ωστόσο μία υποψία φάσης στο 30ο λεπτό. Το στιγμιότυπο που έκλεψε την παράσταση και ίσως ήταν και η… κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αποβολή του Άκη Μάντζιου για διαμαρτυρίες προς την διαιτητική ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η δυστοκία αυτή κάπως μειώθηκε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν και ορισμένες καλές στιγμές. Κάπου στο 75’ ο Άρης είχε μία καλή στιγμή, έπειτα από τον συνδυασμό των Μοντόγια, Πάρντο, Σαβέριο. Λίγο μετά και ο Σουλεϊμάνοφ προσπάθησε να απειλήσει τον Μπόσιν δίχως κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην ολλανδική ομάδα, η οποία στο 85’ με τον Ινόκε είχε πολύ μεγάλη στιγμή για να πάρει το παιχνίδι και να κρατήσει για τον εαυτό της τις εντυπώσεις. Ο Κουέστα, απομάκρυνε αποτελεσματικά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο (0-0).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0