Football Talk

«Αποχαιρετά» την Ολλανδία με θετικά δείγματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ναϊμέγκεν, και τώρα… Ιταλία!

«Αποχαιρετά» την Ολλανδία με θετικά δείγματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ναϊμέγκεν, και τώρα… Ιταλία!

Ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά ήταν πολύ θετικός στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Ναϊμέγκεν χάρης τα τέρματα των Ζέλσον Μάρτινς και Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός «αποχαιρετά» την Ολλανδία με πολύ θετικό πρόσημο, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ναϊμέγκεν.

Από πολύ νωρίς οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους και είχαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αρχικά, ο Κωστούλας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος σημάδεψε το δοκάρι με τυχερό τρόπο.

Το 1-0 ήρθε μετά από κλέψιμο του Ροντινέι, η μπάλα κατέληξε στον Ζέλσον Μάρτινς και αυτός με διαγώνιο σουτ έβαλε σε θέση οδηγού τους Πειραιώτες στο 31’. Μόλις 5’ λεπτά αργότερα και πάλι από κλέψιμο στο επιθετικό τρίτο ο Μασούρας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κατέβασαν «ταχύτητες» με καλύτερη στιγμή να είναι στο 70’ όταν ο Παπακανέλλος σημάδεψε το δοκάρι για δεύτερη φορά.

Τώρα ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, για να ταξιδέψει στην Ιταλία, για τους αγώνες απέναντι στη Τερνάνα (02/08) και τη Ρόμα (03/08).

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Αναγνωστόπουλος (46’ Τζολάκης), Ροντινέι, Πιρόλα (75’ Άμπεϊ), Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (85' Ρέτσος), Μπακούλας (75’ Μουζακίτης), Ζέλσον Μάριτνς (82' Μπιέλ), Παπακανέλλος (82' Τσικίνιο), Μασούρας (64’ Κοστίνια), Κωστούλας (64’ Ορτέγκα). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0