Football Talk

Παναγιώτης Ρέτσος: «Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις – Κοιτάμε μπροστά»

Παναγιώτης Ρέτσος: «Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις – Κοιτάμε μπροστά»

O Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αλ Καντισίγια σε φιλικό ματς το απόγευμα της Παρασκευής (26/07), με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη και τον Παναγιώτη Ρέτσο να προχωράει σε δηλώσεις μετά την λήξη της.

Η ισοπαλία σε ένα φιλικό ματς δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αλ Καντισίγια το απόγευμα της Παρασκευής (26/07) έληξε 2-2 και ο Παναγιώτης Ρέτσος δήλωσε εύστοχα μετά την λήξη του αγώνα πως οι απαιτήσεις στην ομάδα έχουν ανέβει μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Conference League.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού και την παρουσία του στο φιλικό, στα παιδιά από την ακαδημία και στο Europa League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν το τρίτο μας φιλικό. Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι ακόμα αρχή. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα να ενσωματωθούν και όλοι οι παίκτες. Έχουμε και τα παιδιά από την Β’ ομάδα, που ανταγωνίζονται άνδρες και είναι μέσα στο επαγγελματικό επίπεδο 100%. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να τα βοηθήσουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο ακόμα, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, για να δουλέψουμε.

Ο προπονητής θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση και προσπαθούμε να τα βγάλουμε στα παιχνίδια. Είναι αρχή της προετοιμασίας και είναι δύσκολο να τα βγάλουμε από τόσο νωρίς, αλλά πιστεύω ότι αγώνα με τον αγώνα θα ανταποκρινόμαστε καλύτερα και θα δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Κοιτάμε μπροστά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα να δίνεις χαρά στον κόσμο. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση ενός ποδοσφαιριστή.

Προσπαθώ να τους βοηθάω καθημερινά. Να τους κάνω να νιώσουν όσο πιο οικεία γίνεται. Να νιώσουν ότι είναι παίκτες της πρώτης ομάδας. Ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά. Αρκετοί έχουν ξεχωρίσει. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι.

Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Κοιτάμε μπροστά. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με χαμηλά το κεφάλι. Να δουλέψουμε. Το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Το βασικό. Να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0