Football Talk

Τα 2+1 νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκανε και… μεταγραφή, τώρα περιμένει την Μπάγερν!

Τα 2+1 νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έκανε και… μεταγραφή, τώρα περιμένει την Μπάγερν!

Σημαντικές ειδήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, όσο και του έμψυχου δυναμικού της. Έγινε μία… μεταγραφή, αναμένονται αποφάσεις και από την Μπάγερν Μονάχου!

Τι και αν ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός και… μη πλανήτης έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ο Fabrizio Romano δεν σταματά να αναρτά ειδησεογραφικά και μεταγραφικά πράγματα τα τελευταία λεπτά, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατέχει κεντρικό ρόλο σε αυτά!

Αισίως μάλιστα, ο έγκριτος δημοσιογράφος, έκανε λόγο για τρεις σημαντικές ειδήσεις για τους «κόκκινους διαβόλους», με τις δύο εξ’ αυτών να καθορίζονται εν πολλοίς και από την πρόθεση της Μπάγερν Μονάχου.

Διότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρον για τον Μαζράουι και τον Ντε Λιχτ, την στιγμή που αμφότεροι θέλουν να αφήσουν τη Γερμανία και να υπογράψουν στην αγγλική ομάδα. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τον Γουάν Μπισάκα, ο οποίος επίσης έχει προσφερθεί στην Ίντερ, ως αντάλλαγμα για τον Ντάμφρις.

Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέας Τζόργκσον , ο οποίος θα αναλάβει χρέη βασικού προπονητική για τις στατικές φάσεις στην ομάδα. Πήρε μάλιστα την εν λόγω απόφαση, αφήνοντας την ομάδα του, τη Λίλεστρομ, στην οποία ήταν ο… κανονικός προπονητής από τον περασμένο Ιανουάριο!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0