Football Talk

Έπαιξε σαν να ήταν... επίσημο, ήθελε την ανατροπή, έμεινε στο 2-2: Άρεσε ξανά ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ! (video)

Έπαιξε σαν να ήταν... επίσημο, ήθελε την ανατροπή, έμεινε στο 2-2: Άρεσε ξανά ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ! (video)
Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία, αντιμετώπισε την Αλ Καντισίγια του Μίτσελ και παρά την ανωτερώτητά του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-2).

Ήταν η τρίτη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί Ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο αυτή τη φορά έναν παλιό γνώριμο. Αυτός ήταν ο Μίτσελ, ο οποίος προπονεί την Αλ Καντισίγια από τον Οκτώβρη του 2023.

Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν από την αρχή του παιχνιδιού να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και να πιέζουν την άμυνα των Σαουδαράβων. Έτσι, στο 14’, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0

Μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ορτέγκα από τα αριστερά, που συνοδεύτηκε με μια όμορφη σέντρα, ο Τσικίνιο πήδηξε ψηλά, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες.

Η εικόνα φαινόταν ίδια, ωστόσο, μετά και από ολιγωρία της άμυνας του Ολυμπιακού να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή, ο Κινιόνες το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζοντας για την Αλ Καντισίγια σε 1-1.

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ καθώς ο Κολομβιανός έπιασε στον αέρα ένα γυριστό σουτ, που δεν επέτρεπε στον Μπότη να κάνει και πολλά για να αποτρέψει την ισοφάριση.

Στην είσοδο των ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο ο Λούις Μεντιλίμπαρ δεν προχώρησε σε αλλαγές, πέραν του τερματοφύλακά του βάζοντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ομπαμεγιάνγκ από το να σκοράρει, μόλις 70 δευτερόλεπτα από την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

Ο Γκαμπονέζος, μετά από ολιγωρία του Ορτέγκα, βρέθηκε σε απόσταση βολής από τον Έλληνα γκολκίπερ και δεν αστόχησε, ανατρέποντας το σκορ και βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 2-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες στην προσπάθειά του να φέρει το ματς στα ίσια, με πρωταγωνιστή κυρώς τον Τσικίνιο. Ωστόσο, φάνηκε σαν να είχε πέσει ο ρυθμός του ματς, ειδικά μετά και από τις αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και για την Αλ Καντισίγια.

Παρόλο αυτά, χάρη στη προσπάθεια του Ροντινέι που είχε περάσει ως αλλαγή, οι Πειραιώτες, ισοφάρισαν σε 2-2 μετά και από αυτογκόλ.

Ένα σημαντικό τεστ για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, που πλεόν στρέφει την προσοχή της στο επόμενο φιλικό με αντίπαλο την ολλανδική Ναϊμέγκεν(27/07).

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού
: Μπότης (Πασχαλάκης 46'), Κοστίνια (Ροντινέι 75'), Ντόι, Ρέτσος, Άμπεϊ, Ορτέγκα (Αποστολόπουλος 75'), Τσικίνιο, Μουζακίτης, Μασούρας (Μαρτίνς 64'), Μπιέλ, Κωστούλας (Παπακανέλλος 64')

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0