Football Talk

«Ο Ατζούν μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Τετέ στον Παναθηναϊκό!» (video)

«Ο Ατζούν μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Τετέ στον Παναθηναϊκό!» (video)
Δημοσίευμα από την Τουρκία, αναφέρει πως ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός και αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ατζούν Ιλιτζαλί, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Τετέ στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του, επενδύοντας πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, για να καλύψει τις απαιτήσεις της Γαλατάσαραϊ, αλλά και ένα υπόλοιπο που υπήρχε προς τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Κάπως έτσι, ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Τετέ, φόρεσε την πράσινη φανέλα και πήρε τον αριθμό «10», προκαλώντας ενθουσιασμό στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Όπως στην περίπτωση του Φατίχ Τερίμ, έτσι και τώρα, καθοριστικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός και αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Mr. Survivor, όπως αποκαλείται συνήθως και στην Ελλάδα, μεσολάβησε ώστε να γίνει το συγκεκριμένο deal, όπως τονίζει το δημοσίευμα του Fotospor, υπενθυμίζοντας πόσο καταλυτικός ήταν και στην περίπτωση της άφιξης του Φατίχ Τερίμ.

«Ο αντιπρόεδρος της Φενέρ, Ατζούν Ιλιτζαλί, έκανε μία... ιστορική χάρη στη Γαλατά» αναφέρει αρχικά, συμπληρώνοντας πως «ήταν καθοριστικός στο παρελθόν, στον διορισμό του Φατίχ Τερίμ ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Αυτήν τη φορά άνοιξε τον δρόμο για τον Τέτε, τον οποίο οι ερυθροκίτρινοι προσπαθούσαν να πουλήσουν».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0