Football Talk

«Κλείνει» Βέλντε και Όρτα ο Ολυμπιακός, σε αναμονή για την υπόθεση του Ποντένσε!

«Κλείνει» Βέλντε και Όρτα ο Ολυμπιακός, σε αναμονή για την υπόθεση του Ποντένσε!
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουν μπει οι μεταγραφές του Βέλντε και του Όρτα στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναμονή, για την υπόθεση του Ποντένσε.

Σε πολλά μεταγραφικά μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών του Βέλντε και του Όρτα.

Μάλιστα, στην Πολωνία, από εχτές (25/06) δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία των Πειραιωτών με τη Λεχ Πόζναν για τον Νορβηγό εξτρέμ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Όρτα, φαίνεται πως η Μπράγκα κατέβασε τις απαιτήσεις της και βρήκε κοινό σημείο επαφής με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα υπάρχει θετική εξέλιξη και σε αυτήν την υπόθεση.

Σχετικά με τον Ποντένσε, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, αφού είναι γνωστή η πρόθεση του Πορτογάλου και της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, ο 28χρονος δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της Γουλβς στις Η.Π.Α, αφού φαίνεται πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στην αγγλική ομάδα. Ωστόσο, οι «Λύκοι» δεν έχουν πάρει ακόμα κάποια απόφαση και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή, με στόχο την απόκτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0