Football Talk

Γερεμέγεφ: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ – πρέπει να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά»

Γερεμέγεφ: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ – πρέπει να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά»

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ (2-1) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε για τις ευκαιρίες που είχε το «τριφύλλι» και τα λάθη που παραλίγο να «στοιχίσουν» τη νίκη.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπότεφ Πλόβντιβ, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασε τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασιία που έχει το να παίζουν καλά ώστε να οδηγούνται σε νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είχα και είχαμε περισσότερες φάσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι. Το γκολ που έβαλε ο αντίπαλος τον ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Ίσως η αντίδραση μετά το 2-1 δεν ήταν η καλύτερη. Πρέπει να το δούμε αυτό και να βελτιωθούνε. Έχουμε νέο προπονητή, νέους παίκτες και σίγουρα θέλουμε περισσότερα παιχνίδια για να βρούμε τη χημεία μας. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0