Football Talk

Εκδικάστηκε η έφεση του Άρη για την ποινή των δύο αγωνιστικών – Άμεσα απόφαση ζήτησαν οι «κίτρινοι»!

Εκδικάστηκε η έφεση του Άρη για την ποινή των δύο αγωνιστικών – Άμεσα απόφαση ζήτησαν οι «κίτρινοι»!

Εκδικάστηκε έφεση που έκανε η ΠΑΕ Άρης για την ποινή δύο αγωνιστικών που δέχθηκε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που βρισκόντουσαν στο φύλλο αγώνα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν να βγει άμεσα η απόφαση.

Το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού στους Μανού Γκαρθία, Άλβαρο Ζαμόρα, Γιάκουμπ Μπράμπετς, Βλάντιμιρ Νταρίντα, Χουλιάν Κουέστα, Ζαν Ζουλ, Μάρτιν Μοντόγια, Λορέν Μορόν, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Φράνκο Φεράρι, Γιάννη Φετφατζίδη, Μιχάλη Παναγίδη, Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ αλλά και στους Φαμπιάνο, Βερστράτε, Οντουμπάτζο, Χουτεσιώτη και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι πλέον δεν ανήκουν στον Άρη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν παρέλαβαν τα μετάλλια τους, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα από τον Παναθηναϊκό (25/05, 1-0).

Οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν έφεση, με σκοπό την εξάλειψη της ποινής αυτής, αναφέροντας πως δεν κλήθηκαν ποτέ για να παραλάβουν τα μετάλλια τους.

Η έφεση της ΠΑΕ Άρης εξετάστηκε σήμερα (25/07), στην Επιτροπή Εφέσεων και ζήτησε να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0