Football Talk

«Καθάρισε» από νωρίς η Νόα: Διέλυσε με εφτάρα τη Σλιέμα και βλέπει… ΑΕΚ!

«Καθάρισε» από νωρίς η Νόα: Διέλυσε με εφτάρα τη Σλιέμα και βλέπει… ΑΕΚ!

Εύκολη νίκη της Νόα κόντρα στη Σλιέμα (7-0), και ένα βήμα πιο κοντά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα συναντήσει την ΑΕΚ, αν η ελληνική ομάδα διατηρήσει το προβάδισμα απέναντι στην Ίντερ ντ΄Εσκάλδες (4-3).

Άνετη πρόκριση για τη Νόα από τον πρώτο κιόλας αγώνα με την Σλιέμα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Με πρωταγωνιστές τους Γκρεγκόριο και Τσινάρι, ο πρώτος με χατ τρικ και ο δεύτερος να σκοράρει δις, ισοπέδωσε την ομάδα της Μάλτας με 7-0.

Λογαριασμό για τους Αρμένιους «άνοιξε» ο Πίνσον στο 19΄, ενώ πέτυχε δύο τέρματα πριν το ημίχρονο ο Πορτογάλος επιθετικός.

Στην επανάληψη, ο Γκρεγκόριο «βρήκε» δίχτυα άλλη μία φορά για το 4-0. Μέσα σε δύο λεπτά, ο Τσινάρι κάνει το 6-0. Κι εκεί που φαινόταν πώς όλα έχουν τελειώσει και το σκορ δεν αλλάζει, ο Φερέιρα σκοράρει για το 7-0.

Μόνο με ένα θαύμα η Σλιέμα θα πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και όπως όλα δείχνουν η Νόα θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ, εάν περάσει την Ίντερ ντ΄Εσκάλδες (1/8, 19:30). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0