Football Talk

«Ο ατζέντης του Κορέα το παλεύει για Λάτσιο, αλλά δεν φαίνεται εύκολο»

«Ο ατζέντης του Κορέα το παλεύει για Λάτσιο, αλλά δεν φαίνεται εύκολο»
Δημοσίευμα από την Ιταλία, φέρνει στο «φως» τα δεδομένα της προσπάθειας του ατζέντη του Χοακίν Κορέα, μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, να προσεγγίσει τη Λάτσιο.
Ο Χοακίν Κορέα συνεχίζει να θεωρείται «ξένο σώμα» από την Ίντερ. Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, αλλά είναι γνωστό, πως ο Αργεντίνος επιθετικός έχει προτεραιότητα την παραμονή στην Ιταλία. Ο εκπρόσωπός του αναζητά λύσεις για να ικανοποιήσει την επιθυμία του πελάτη του, με τα νυν δεδομένα.

Κάπως έτσι, προσέγγισε τη Λάτσιο, όπως κι έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/07). Μία ημέρα αργότερα, όμως, τα ΜΜΕ της Ιταλίας μεταδίδουν πως η περίπτωση επιστροφής του, μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο λόγος; Η προτεραιότητα που δίνουν οι «λατσιάλι» και ο πρόεδρός της, Κλαούντιο Λοτίτο, στην απόκτηση του Αρμάντ Λαουριεντέ της Σασουόλο, η οποία υποβιβάστηκε κατά την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως μόνο στην περίπτωση που υψωθούν μεγάλα εμπόδια στην υπόθεση του Λαουρεντιέ, σε συνδυασμό με μία γενναία «έκπτωση», τόσο στις απαιτήσεις της Ίντερ (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ), όσο και στις αποδοχές του Κορέα (περίπου 6.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), υπάρχει χώρος για να προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κορέα είχε αποκτηθεί από τη Λάτσιο το 2018, έναντι 17.8 εκατομμυρίων ευρώ και αποχώρησε το 2022 για την Ίντερ, έναντι 27.3 εκατομμυρίων ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0