Football Talk

Λουτσέσκου: «Κάναμε τη νίκη αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς!»

Λουτσέσκου: «Κάναμε τη νίκη αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς!»
Στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το τέλος της νικηφόρας ευρωπαϊκής πρεμιέρας του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε πως κρατάει τη νίκη, αλλά αναγνώρισε τις «ανορθογραφίες» της ομάδας του. Τι είπε για τους νέους παίκτες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3-2), τόνισε τη σημασία της νίκης, αλλά και όσα θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα για του στη ρεβάνς (31/7, 22:00) στη Βοσνία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι, κάναμε τη νίκη η οποία είναι σημαντική, αλλά έχουμε να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς. Τα πράγματα πάνε προς τον δρόμο που θέλουμε σε αυτό το ζευγάρι. Η ένταση μας έλειψε αρκετά σήμερα, στο αργό τέμπο δεν είχαμε την ένταση αλλά και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να επανέλθει. Δεν ήμασταν υπομονετικοί σε κάποιες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε και σε άλλα πράγματα.

Είναι σημαντικό ότι πολλοί παίκτες πήραν λεπτά στο δεύτερο μέρος, γενικότερα η ένταση και η αυτοπεποίθηση πρέπει να δουλευτεί. Είναι σημαντική όμως η νίκη και πρέπει να πατήσουμε σε αυτήν για να διορθώσουμε πράγματα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0