Football Talk

Ντιέγκο Αλόνσο: «Η Μπότεφ Πλόβντιβ είναι ομάδα με ποιότητα, χρειάζεται σεβασμό»

Ντιέγκο Αλόνσο: «Η Μπότεφ Πλόβντιβ είναι ομάδα με ποιότητα, χρειάζεται σεβασμό»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομάδα και στη διαχείριση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ (25/7, 21:00), ο προπονητής των «πρασίνων», Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αντίπαλο τον οποίο δεν πρόκειται να υποτιμήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού: 

«Η ομάδα είναι πολύ καλά, είναι έτοιμη, παίζει καλά. Μπορεί να ανταποκριθεί. Με τον χρόνο η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο, να έχουμε συγκέντρωση και ένταση, τα χαρακτηριστικά μας δηλαδή και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα:

«Έχω αποφασίσει πως θα παίξω αλλά δεν θα σας το πω, βέβαια». 

Για το αν έχει εισπράξει την πίεση για ευρωπαϊκή διάκριση:

«Όπου βλέπουμε μια δυσκολία, εγώ βλέπω μια ευκαιρία. Βλέπω μια λύση και έχω αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Όπως έχω ξαναπεί το φώτο φίνις θα είναι στις 31 Αυγούστου. Ο αντίπαλος αν και δεν ήταν φαβορί πέρασε την Μάριμπορ, είναι μια ομάδα με ποιότητα. Ομάδα δύσκολη, χρειάζεται σεβασμό. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχει δυνατά σημεία και άξιζε την πρόκριση».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0