Football Talk

Μελισσανίδης: «Μακάρι να μπουν και άλλα αγάλματα – Ήταν η τελευταία μου δέσμευση σε Νεστορίδη και Παπαϊωάννου» (video)

Μελισσανίδης: «Μακάρι να μπουν και άλλα αγάλματα – Ήταν η τελευταία μου δέσμευση σε Νεστορίδη και Παπαϊωάννου» (video)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στην τελευταία δέσμευση που έδωσε στους δύο «θρύλους» της ΑΕΚ.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης, στα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου, μίλησε με τεράστια συγκίνηση για τους δύο θρύλους της «Ένωσης».

Με τον νυν ιδιοκτήτη, Μάριο Ηλιόπουλο να του δίνει τον λόγο, αναφέρθηκε στη δέσμευση που είχε δώσει στους «κιτρινόμαυρους θρύλους» και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Ήταν η τελευταία δέσμευση που είχα δώσει σε αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές, ότι δεσμεύομαι όταν θα γίνει αυτό το γήπεδο, έξω από το στάδιο θα μπούνε τα δύο αγάλματά τους. Μεγάλωσα με αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Συμπωματικά είναι και οι δύο Πόντιοι και τους είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία. Για εμένα υπήρξαν οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές από το σύλλογο που πέρασαν. Έγινα ΑΕΚτζής από τον Κώστα Νεστορίδη και μακάρι στη συνέχεια, έχουμε χώρο, να μπούνε και άλλα αγάλματα του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά και υπάρχουν και άλλα παιδιά. Σας ευχαριστώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0