Football Talk

Γουίλιαν Ρότσα: Οι «ματιές» του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον από Ευρώπη – Βραζιλία και οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ!

Γουίλιαν Ρότσα: Οι «ματιές» του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον από Ευρώπη – Βραζιλία και οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ!

Εδώ και λίγες ημέρες, έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο το όνομα του Γουίλιαν Ρότσα για τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό και πόσα χρήματα αξιώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την παραχώρησή του;

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο να μην προχώρησε για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ενισχύονταν στον αμυντικό τους τομέα.

Έτσι, ο Λορέντσο Πιρόλα ήρθε από τη Σαλερνιτάνα, για να αποτελέσει το νέο κομμάτι του «παζλ» για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πάντως, παρά την προσθήκη του Ιταλού στόπερ, στο «προσκήνιο» για τους Πειραιώτες έχει εμφανιστεί και ένα ακόμα όνομα κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Γουίλιαν Ρότσα, τον Βραζιλιάνο στόπερ που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, οι «ερυθρόλευκοι» πράγματι ενδιαφέρθηκαν για τον κεντρικό αμυντικό της ρωσικής ομάδας, ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι. Συγκεκριμένα, ο Ρότσα φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως και συλλόγων από την πατρίδα του.

Η υπόθεση απόκτησής του πάντως, για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της, δεν θα είναι εύκολη. Και αυτό, διότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αξιώνει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 5 έως 8 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει για τις σωματικές του ικανότητες, αλλά και για τη δύναμη με την οποία «μπαίνει» στις μονομαχίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως στο ψηλό παιχνίδι, σύμφωνα με το CIES!

Ο Ρότσα μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ από την Πορτιμονένσε, τον Σεπτέμβριο του 2022, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου. Με την ρωσική ομάδα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0